Gamers Paradise Logo

Bäste medlem!

Det var ett tag sedan vi skickade ut några nyheter till våra medlemmar men nu har det äntligen blivit dags. Gamers Paradise är tillbaka och har ett par riktigt stora nyheter att avslöja för våra över 50.000 trogna medlemmar.

Gamers Paradise har utvecklat ett helt nytt spelhallskoncept som vi kort och gott döpt till GPv3. Våra nya spelhallar kommer att bli ännu större och mer e-sportinriktade än någonsin tidigare.

GPv3 är den tredje generationen spelhallar från Gamers Paradise som nu gör sin officiella debut. Några av höjdpunkterna är våra helautomatiserade spelturneringar som utspelas på våra unika "Battle Arenas". Detta är möjligt tack vare egenutvecklade och helt integrerade funktioner för matchmaking, platsbokningar, matchstegen, handikappning, domaravgöranden och matchinspelningar. Dessa funktioner gör det möjligt för våra medlemmar att regelbundet delta i våra spelturneringar i en extremt pålitlig och fuskfri spelmiljö.

Alla större evenemang sänds live på stora arenaskärmar som gör det möjligt för alla åskådare på plats att enkelt följa händelserna. Åskådarna kan även hemifrån följa evenemang via livestreaming med sändningskvaliteter anpassade för både stationära och mobila enheter. Alla matcher kommer också att arkiveras för senare visning via Gamers Paradise community. Detta ger samtliga chansen att förbättra sin spelstrategi genom att studera och analysera - inte bara sin egen - utan även motståndarens spelstil. Alla får chansen att på lika villkor utvecklas till bättre spelare.

För mer information om GPv3 besök Gamers Paradise hemsida. På hemsidan finns även bilder på hur våra nya spelhallar kommer att se ut. Ni kan även logga in på era medlemskonton för att bl a kontrollera innestående saldo från Gamers Paradise tidigare spelhallar. Vissa medlemmar har innestående pengar kvar och dessa kan givetvis användas i de nya spelhallarna.

Gamers Paradise hemsidan är numera helt på engelska eftersom vi planerar att inom kort öppna GPv3 även utanför Sverige.

Parallellt med GPv3 så har vi i samarbete med spelstudion Killerdog Studios utvecklat ett nytt kontroversiellt spelkoncept som heter Criminal Elite. Du kan läsa mer om detta spel i kolumnen till höger.

Criminal Elite Logo

MMOG under utveckling!

Criminal Elite är en kriminalitetssimulator som bygger på hur brottslighet fungerar i verkligheten. Med detta kontroversiella spelkoncept kan du planera och genomföra virtuella brott samtidigt som du löpande tjänar riktiga pengar då du lyckas med dina uppdrag.

Starta din kriminella karriär genom att plundra och skövla i din egen lokala virtuella stad. Lös eventuella problem med konkurrerande gangsters genom riktade våldsinsatser. Arbeta hårt, spela hårt och bli en beryktad gangster som förtjänar respekt från andra.

Vi kan redan nu avslöja att Stockholm kommer finnas med i spelet som en virtuell stad. Fler svenska städer kan följa beroende på efterfrågan.

Malmö är dock först ut och kommer att vara representerad redan i betastadiet. Genom vår betarealm kan du få möjlighet att provspela Criminal Elite i en virtuell version av Malmö redan innan spelet släppts officiellt på marknaden.

Mer information om spelet Criminal Elite från Killerdog Studios kommer att släppas på Gamers Paradise hemsida allt efterhand.